Söndag och elimineringsdags.

Sönd. 20/6-10

Gomorron gomorron. Då va de söndag o dags för en sista kvalrunda och eliminering. Vid 10 i 10 va de dags för Johans andra kvalrepa som slutade med tiden 6,5357 och 348,84 kmh över mål. Nice nice! Bara att ladda om inför första elimineringen nu då. Blev till att stressmecka mellan alla rundor eftersom man ville ha hela tävlingen avklarad innan tillståndet för körningar tog slut. Första eliminerings rundan kördes mot TeeCee. Tiden 6.5357 hastighet 347,71, vi vann. Bra grabbar... lite lunch kanske? Nej inte de... fanns ingen tid att äta, men vi tryckte i dom lite mackor. Andra eliminierings rundan kördes mot Åke Eliasson, även den gången stod Johan som segrare med tiden 6.5213 och denna gång blev sluthastigheten 348.84. Man blir stolt och glad när det går bra för grabbarna så ett litet glädjetjut på plattan sen vandrar vi ner till depån igen. Richard springer av banan varje gång för att snabbt få fart på fyrhjulingen och ta sig ner till banslut för att hämta Johan. Tokskruva igen för att se att allt hållt och de hade det.

SEMIFINAL! Spänd och nervös står iallafall jag inför varje runda och det va ingen skillnad denna gång... måtte de gå hela vägen nu. MEN VA GÖR HAN utbrister folk då man ser att Johan för ovanligehetens skull rödlyktar! Men va nu då? Det började spekuleras i vad som hände och det som hände va att Johan inte orkade hålla i bilen helt enkelt. Nått med kopplingen att göra, MICKE! ;) Jaja inget att hänga läpp för. Tycker Johan och teamet gjort en alldeles strålande insats även detta race. Ni är så bra grabbar!!! Tillbaka i depån, vi började packa ihop för nu va det ju slutkört för denna gång.

Vi stannade kvar och tittade på finalen som gick mellan Niklas Andersson och Pierre Rydberg. Grattis till Niklas och Old 51!

Nästa race går i Piteå 9 - 11 Juli så på återseende!

Är vädergudarna på vår sida?

Lörd. 19/6-10

Dagen började med ännu mera dimma och regn. Blött, kallt och trist. Men vädergudarna var faktiskt på våran sida idag och regnet avtog äntligen. Lunch idag blev korvgryta. Mycket gott Ingela! Banan torkades och preppades lite till och så äntligen får TD fältet starta vid 18. 6.96 och 336kmh över mål. Kval 5. Bra grabbar! Tyvärr fick vi ingen mer repa denna dag för klockan 22 gick tillståndet att köra ut. Kvalet fortsätter på söndag då ett par ekipage hade hunnit köra innan 22 på lördagen. Vi rullade tillbaka bilen till depån och åt en god middag bestående av GRILLAT! Det slår ju aldrig fel. Lite mer samkväm med andra team efter maten och sängen fick vänta.
Imorron ska det bli åka av!
Natti natt.

Regnar det eller?

Fred. 18/6-10

Ja vad säger man... det regnar och inte lite heller. Hela dagen regnade bort inte en enda repa kördes men det e tur att det finns film att titta på. I LL racings team fanns projektor som riggades upp, tält e bra till mer än bara vind o regn skydd. Tyvärr finns inte så mycket mer att skriva om denna dag då den som sagt regnade bort. God mat och gott sällskap som vanligt var det iallafall.

Sundsvall Raceway

Tors. 17/6-10

Då var det dags för tävling nr. 2 Sundsvall Raceway nästa!
Samling hos Johan och Ingela 9:00, packa in det sista i bussen, brottades med släpet litegrann och vid halv tio rullade vi ut från parkeringen.
Vid kvart över 10 vart Johan kaffesugen så 3 man rusar till köket för att ordna det till honom. Han får bra med uppmärksamhet våran driver hehe. Äggmackor är mums till kaffe. Runt halv ett vart det suget i magarna igen så vi stannade vid Tönnebro och åt lite pannkakor. Runt 15 var vi så framme i sundsvall och en sista inhandling gjordes, har vi allt nu? Ja det har vi nog... mot banan! Men hoppsan 2 personbilar råkade bli llite för närgångna varann och glassplitter låg på vägen, men vår Johan rattade runt det så elegant. Denna härliga grusväg med backen som aldrig tar slut väntade på oss men det gick smärtfritt denna gång. 16:30 FRAMME! I bra tid. Nu ska allt packas ut och upp Då vi inte var så många som åkte bussen denna gång tog det lite tid att få allt på plats och regnet hängde i luften. Tack och lov hann vi få upp allt innan himlen öppnade sig. Halv 9 va grillade hamburgare ätna och magar mätta. Efter lite samkväm va det så dags för sängen.
Natti natt!

RSS 2.0