Söndag och elimineringsdags.

Sönd. 20/6-10

Gomorron gomorron. Då va de söndag o dags för en sista kvalrunda och eliminering. Vid 10 i 10 va de dags för Johans andra kvalrepa som slutade med tiden 6,5357 och 348,84 kmh över mål. Nice nice! Bara att ladda om inför första elimineringen nu då. Blev till att stressmecka mellan alla rundor eftersom man ville ha hela tävlingen avklarad innan tillståndet för körningar tog slut. Första eliminerings rundan kördes mot TeeCee. Tiden 6.5357 hastighet 347,71, vi vann. Bra grabbar... lite lunch kanske? Nej inte de... fanns ingen tid att äta, men vi tryckte i dom lite mackor. Andra eliminierings rundan kördes mot Åke Eliasson, även den gången stod Johan som segrare med tiden 6.5213 och denna gång blev sluthastigheten 348.84. Man blir stolt och glad när det går bra för grabbarna så ett litet glädjetjut på plattan sen vandrar vi ner till depån igen. Richard springer av banan varje gång för att snabbt få fart på fyrhjulingen och ta sig ner till banslut för att hämta Johan. Tokskruva igen för att se att allt hållt och de hade det.

SEMIFINAL! Spänd och nervös står iallafall jag inför varje runda och det va ingen skillnad denna gång... måtte de gå hela vägen nu. MEN VA GÖR HAN utbrister folk då man ser att Johan för ovanligehetens skull rödlyktar! Men va nu då? Det började spekuleras i vad som hände och det som hände va att Johan inte orkade hålla i bilen helt enkelt. Nått med kopplingen att göra, MICKE! ;) Jaja inget att hänga läpp för. Tycker Johan och teamet gjort en alldeles strålande insats även detta race. Ni är så bra grabbar!!! Tillbaka i depån, vi började packa ihop för nu va det ju slutkört för denna gång.

Vi stannade kvar och tittade på finalen som gick mellan Niklas Andersson och Pierre Rydberg. Grattis till Niklas och Old 51!

Nästa race går i Piteå 9 - 11 Juli så på återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0