Söndag och elimineringsdag

När folket på övervåningen vaknade undrade dom varför det rullade omkring lekakulor på golvet där uppe. Var kommer dom från?... Det vet jag *fniss fniss* gåtan fick dock ett svar när Micke kom upp och sa att han råkade få med sig ett par hem efter vår lilla promenad kvällen innan.
Frukost och kaffe!
Varmkörning, en snabbstart sen lite väntan på dagens första repa.
I första rundan mötte vi Birkenäs. Vinst! 4.24 och slutfart 267kmh. Härligt teamet. Tillbaka till depån kolla igenom allt och då allt såg bra ut hann grabbarna till och med att äta lite lunch, potatis och fläskkotlett i gräddsås. När vi sitter där och mumsar kommer Dojjan och säger 10 minuter till upplining. Oj då, ta det lugnt nu Johan är klart sen klä om. Nu är det dags igen. Men vad händer.... DUGGREGN! Sk-t oxå. Vi åker upp iallafall men då det börjar droppa mer och mer så dras bilen tillbaka till depån och nu regnar det rätt rejält. Vi väntar på uppehåll eller besked om vad som händer. Vid 2 tiden skulle det slutat regna men icke och halv 3 blåses tävlingen av. Vi hade faktiskt misstänkt detta och redan börjat packa så nu var det inte så mycket kvar.

16:15 var vi klara och bussen rullade ut från Veidec raceway i malmö. Ingela som hade lite ont i fötterna sätter sig i ett fotbad... hihi jo hon hade tagit med sig fotbaljan. Det händer mycket roligt på våra resor.
18:45 stopp i värnamo för att släppa av Richard som möter upp en vän där. Hej då Richard ses nästa gång. Johan och Jompa tankar bussen för hand med tratt och dunkar. Jonny och Uffe va lite hungriga och tog sikte på Burger King. 1 timme senare var vi på väg igen. Johan ville få på sig ett par skor men att stanna igen va inget alternativ så Jompa fick sätta sig bredivd på golet och assistera med både gasning och påtagning av skor, som sagt vi har väldigt roligt i våran buss för detta va en syn vill jag lova, tyvärr hann jag inte med att ta kort. 40 mil kvar.
Efter ytterligare 2 korta stopp för tankning och bensträckning rullade bussen äntligen in i vidja. Klockan hade hunnit passera halv 1 och alla var trötta så vi sa hej då och tackade för helgen som för övrigt varit kanon trots att bilen krävde mycket service.

Vi laddar om för Sundsvall. På återseende.

Hade bara en bild från söndagen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0